(非会员)
2008-04-12 9 浏览
早几日一个人经过见几多人,谂住试下,虽然系平,但食到无哂尊严,真系贴钱买难受!唔驶钱都唔会再食!超愤怒!!食物、服务都其差,唔新鲜兼劲难食,放o系上面转个d,得最cheap最难食个几款,例如:豆腐皮、中华沙律、螺肉等,连三文鱼都无!上面d刺身又小又薄,饭就大旧,仲要系暖,食左两碟,有半旧饭未食,就即刻走过来同你讲唔可以剩,驶唔驶咁急呀!简直一路食一路比人监督,坐监咩!问佢可唔可以order,佢竟然话无,你等下啦,哗!大佬呀!第一:我赶住返工,第二:轮米咩!过左一阵,居然听到隔离o个个人叫三文鱼,但今次佢无话无啰,咁我都即刻叫碟,但d三文鱼湿湿o地,感觉太差!最后食左5碟就走哪!惠康、百佳都好过佢呀!超级垃圾!唔明点解仲咁多人帮衬,应该快d执,唔好再遗害人间!隔离酒店d自由行应该好多中招!