餐厅: Morokok (家樂坊)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2023-03-13 412 浏览
之前电话book 左8点早左到未有得入 对完电话人数之后就企埋一边等门口keep住好多人排队接近8点时就企近门口等多阵门口接待小姐叫 X小姐 x位冇人应再叫多次, 又冇人应之后再叫X小姐 x位 电话:xxxx朋友话好似自己电话㖞再问佢系咪叫错名 对一对个电话原来佢真系叫错门口接待小姐一句: 唔紧要啦 入得🙄佢就紧系唔紧要啦系咪虽然多人多booking忙 但叫错唔好意思都唔会讲~叫左都多野食既波罗炒饭 / 金边粉 / 串烧 / 拼盘 etc正常发挥 唔难食 , 冬阴功唔辣我自己叫左蜜桃茶, 冇桃肉的 失望室内楼底矮 成个环境比较吵 埋单1500 人均都250侍应们好忙但都算helpful 收野落单叫完都算快有回应唯一好就系冇限时 可以8点坐到11点都冇赶被安排坐门口附近 又唔近墙 坐到密质质又打唔到卡~唔会再去👍🏼👍🏼

之前电话book 左8点
早左到未有得入 对完电话人数之后就企埋一边等
门口keep住好多人排队
接近8点时就企近门口

等多阵门口接待小姐叫 X小姐 x位
冇人应再叫多次, 又冇人应
之后再叫X小姐 x位 电话:xxxx
朋友话好似自己电话㖞
再问佢系咪叫错名 对一对个电话原来佢真系叫错
门口接待小姐一句: 唔紧要啦 入得
🙄
佢就紧系唔紧要啦系咪
虽然多人多booking忙 但叫错唔好意思都唔会讲~

叫左都多野食既
波罗炒饭 / 金边粉 / 串烧 / 拼盘 etc
正常发挥 唔难食 , 冬阴功唔辣
我自己叫左蜜桃茶, 冇桃肉的 失望

室内楼底矮 成个环境比较吵
埋单1500 人均都250
侍应们好忙但都算helpful 收野落单叫完都算快有回应
唯一好就系冇限时 可以8点坐到11点都冇赶
被安排坐门口附近 又唔近墙 坐到密质质又打唔到卡~
唔会再去👍🏼👍🏼