2024-08-01
收工后约左朋友去饭聚,想揾间特色啲既西餐厅,又想饮下野chill下,齐齐relax倾下计,所以就揾左呢间楼上酒吧餐厅,一次过满足晒所有愿望😎🩵小食:Fried Onion Rings $72洋葱圈炸得好香脆,炸粉吾会太厚,点上沙律酱,作为餐前小食真系一流👍🏻🩵主食:J.moon Handmade Pizza $148一场嚟到就叫左招牌J.moon Pizza,饼底薄脆,馅料丰富,有巴马火腿、意大利辣肉肠、芝士、流心半熟温泉蛋,笃穿只蛋Pizza沾上蛋黄汁,好好味😋🩵主食:Beef Poké Bowl $158香嫩安格斯牛肉煎到约五成熟,每块都大大块同好厚身,咬落软腍又好有牛肉味,配菜有玉子、蕃茄仔、粟米粒、萝卜丝等等,捞埋一齐食,酸酸甜甜好开胃🤤🩵饮品:Gemini $128餐厅出名星座酒,我就叫左自己星座既cocktail,系加左白桃既红酒混白酒沙冰,饮落去甜甜地💕🩵饮品:Sagittarius $128朋友都系拣返自己星座,成份系Earl Grey遇上Vodka,饮落去几清新🌿
🩵小食:Fried Onion Rings $72
🩵主食:Beef Poké Bowl $158