2024-10-06
之前喺我旧屋苑楼下间酒吧relocate 左去尖沙咀K11见到地方大左, 环境更岩晒放工去chill 既去同朋友食遅来既生日饭, 所以店员事先制造呢个大惊喜.呢个relocate 左喺K11 既酒吧, 仲有保存住Liveband 既舞台, 比较warm 柔和色调同黑胶碟既decor, 首先我地两个女仔一齐食左个精选小食拼盘同带子双色意粉 (Creamy 而且双色意粉令到食物既卖相好特别, 同埋起码唔系墨汁意粉唔会食到个咀黑晒😂😂😂)我同朋友都各有各选左我地既cocktail (How Long will I love you & Nobody But You), 朋友order就系因为有fresh 既pineapple而觉得吸引 (How Long Will I Love You), 而我果杯 - Nobody But You 系因为本身我系一个Earl Grey 控, 同埋店员仲俾我同朋友睇埋个bubble 吹起后再倒熄佢既仪式感, 简直令我想尖叫出来喇最后, 为朋友准备既心太软, 做埋火焰雪山既效果真系够特别!在此我真系要衷心感激店员们既service 同帮我氹到朋友咁开心, 希
在此我真系要衷心感激店员们既service 同帮我氹到朋友咁开心, 希望我可以好快再带多D 朋友黎试其他美食同cocktail