2020-04-24 1464 浏览
今日用咗apps book枱,餐牌上所有嘅食物都有半价, 所以就谂住去试下呢间连锁餐厅。 我哋叫咗个佢出名嘅青口锅、牛扒同埋是日推介嘅龙虾risotto。 佢嘅青口锅有半份同埋一份,我地三个人就叫咗半份黎食,但个份量都好大。 青口锅有得拣唔同嘅酱汁,我哋拣咗西西里汁,食落有啲酸辣蕃茄嘅味道, 都几开胃。 一个青口锅大约有十几只青口,佢附送一旧面包,旧面包用嚟最后点佢啲酱汁好好食。 另外叫咗个牛扒, 牛扒煎得好香,同埋有牛油味,加上佢伴碟嘅薯条,炸得好脆同埋热辣辣! 最后系是日精选龙虾risotto, 佢放咗原只龙虾落碟, 除咗risotto,仲可以食埋龙虾头同啲钳既肉, risotto入面有好浓嘅龙虾汁同埋有啲虾肉, 分量都算大, 值得推介!