2016-04-30 941 浏览
观塘有一间好好hea既cafe,位于商厦既27楼,有个大玻璃窗可以望住海叹野饮野食真系好爽好好view呢😍呢度既装饰好似多数以Line为主题,有好多Line既摆设,仲有大大只熊大公仔可以影相添😍😍 另外仲有其他公仔,不过吾系好知叫咩名😂小妹已经黎过呢度几次,食物既选择比起以前多左,饮品就一向都比较多选择。蜜桃冰茶 ($18):呢个朋友叫既,我就冇试到,不过佢就话好重水蜜桃味🍑芒果乳酪沙冰 ($38): 好香芒果味,加上乳酪酸酸甜甜,好清新冰凉😌😌(Btw好中意个Line既杯套呢😍😍)泡菜吞拿鱼紫菜饭卷 ($38):饭卷卷得扎实吾松散👍🏻 入面既食材仲有火腿、蛋、蟹柳、萝卜同青瓜。另外附有萝卜泡菜,呢个泡菜会愈食愈辣,不过辣得好过瘾😍 整体味道吾算太特别,但胜在足料,性价比高👍🏻👍🏻芝味地狱辣鸡肉墨汁意大利包($43):吾好睇佢好似奇貌不扬咁,佢真系好好味嫁😁 上台时热辣辣,面包烘到好脆👍🏻 呢个都好足料,d芝士多到涌出黎,而且啖啖都食到鸡肉😍 配上炒香既洋葱丝、芥末酱同辣酱,真系好邪恶!不过呢个真系吾讲得笑地辣🔥🔥🔥🔥🔥 每食一啖都要丧饮几啖沙冰先可以继续😭😭P.S. 持全日制学生证有

(Btw好中意个Line既杯套呢😍😍)
Kimbap

P.S. 持全日制学生证有8折呢!
2016-04-21
Kimbap