店名:啊一柠檬茶地点:旺角豉油街菜式:茶饮餐牌:新品专区系列、手打香水柠檬茶、霸王桶系列、热饮系列、鲜果柠檬岛、轻乳茶、生椰乳、新奇柠檬岛、厚乳奶茶,期间限定等等杨枝甘露 $35 加椰果$6杨枝甘露当然系椰奶加芒果同柚子肉,呢度仲有寒天晶球,我再加椰果,料都半杯,好丰富。饮落系适量椰奶加芒果甜香,仲有爽口口感。甜度无得拣,不过我等好多冰都融左先饮,完全唔觉甜。超大桶手打西瓜椰椰 $49超大桶手打西瓜椰椰好大杯,系有西瓜肉,香片茶,椰奶同冻冻jelly。饮落系清淡茶味带啖啖椰奶香,最正系啖啖都有西瓜肉同冻冻滑滑jelly。我拣左少糖,甜度刚好。而家买任何两杯茶饮,送嘉顿夹心全麦曲奇试食装1份 (抺茶味同双重朱古力味)。
店名:啊一柠檬茶
地点:旺角豉油街