2023-10-30
有一阵子冇嚟过启岸食嘢,难得星期五,就约朋友嚟到WM Cafe食晚餐,餐厅阔落舒适,晚餐有不少选择👍🏻系同朋友倾偈食嘢好地方😊🌟平时已经好钟意食牛油果,见到呢个菜式,即刻叫嚟试一试,冇令到我失望,牛油果酱系用新鲜的牛油果连埋蛋黄酱拌制而成,成个酱都好清新Creamy✨返宾尼迪唔会太熟,系流心,火候控制得好好,连埋酱汁一齐食,好啱我们减肥女士😆烟三文鱼唔会太咸,感觉健康🫶🏻🌟法国黄油鸡细细只,表面焗得酥香,冇什么脂肪,肉质鲜嫩,连埋牛肝菌汁,味道很不错👍🏻薯蓉系由新鲜薯仔煮成的,唔会好干,好香滑,有少少咬口,连埋毛豆一齐食,很搭配💗🌟视觉效果好靓✨多士焗得香脆,连埋朱古力榛子酱,好香口!朱古力雪糕香浓幼滑,配埋多士一齐食,冰暖相配🥰连埋士多啤梨蓝莓,系一个很不错的甜品🫶🏻
烟三文鱼唔会太咸,感觉健康🫶🏻