2025-01-28
近年启德AIRSIDE落成,吸引吾少人前往消费。新商场当然都有吾少餐厅,今次就同朋友去咗呢间意大利餐厅食野,平日都咁多人😳质素果然不错。✿ 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥𝐬 $88肉丸做小食相当不错,原来系和牛肉丸🐮表面洒满𝐩𝐚𝐫𝐦𝐞𝐬𝐚𝐧 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 芝味浓郁🧀和牛肉丸肉质软稔,亦未至于好散修修,肉味不俗。✿ 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚 𝐰𝐢𝐭𝐡 𝐁𝐚𝐜𝐨𝐧 & 𝐄𝐠𝐠 $138手工意粉果然与众不同🍝口感充满嚼劲,忌廉又吾会比人感觉好腻,连埋烟肉同鸡蛋🥓味道好正宗👍🏼✿ 𝐖𝐀𝐆𝐘𝐔 𝐒𝐈𝐑𝐋𝐎𝐈𝐍 $298和牛西冷𝐩𝐢𝐳𝐳𝐚好正❤️有蕃茄酱🥫𝐦𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 和牛西冷牛排🥩蕃茄味颇浓郁,𝐦𝐨𝐳𝐳𝐚𝐫𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐜𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞好多好邪恶😈和牛西冷牛排牛肉味香浓。✿ 𝐌𝐚𝐭𝐜𝐡𝐚 𝐌𝐚𝐣𝐞𝐬𝐭𝐲 $58呢度有多款沙冰提供🍧拣咗抹茶味,忌廉部分同沙冰部分吾会死甜,里面有几条抹茶kit kat朱古力几正😂抹茶味自然淡香💚
✿ 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥𝐬 $88
✿ 𝐖𝐀𝐆𝐘𝐔 𝐒𝐈𝐑𝐋𝐎𝐈𝐍 $298