2024-06-20 234 浏览
之前上网睇到竟然有🦞芝士龙虾车仔面咁正,所以今晚专程捉埋朋友仔一齐黎试试佢🤩♥︎ 头等之选:今次冲著龙虾车仔面而来,好彩结果冇令我失望💁🏻‍♀️。龙虾面头铺满芝士,焗得好香好均匀,而🦞龙虾肉质鲜嫩爽甜,有好多虾膏,绝对拍得住高级餐厅嘅水准💯。个餐除咗龙虾之外,仲包埋一个三𩠌面,我就拣咗墨丸、萝卜、牛筋配米线🍜。萝卜清甜冇渣,牛筋软腍腍好入味!♥︎ 经济之选:喺呢度食嘢真系丰俭由人🙂‍↕️,我个朋友就悭住个银包仔👛啦,佢简简单单咁叫咗个三𩠌面,包括🐮肥牛、牛肚、牛筋配油面(全部都系牛🤣),另外加多$8有支玻璃樽嘅可乐都只系$60♥︎ 小食:炸云吞~外皮炸得香脆,好似以前细个系小食店食到嘅味道,充满儿时回忆🍭

♥︎ 头等之选:

♥︎ 经济之选: