2022-09-29
🐟十二味🐟📍:九龙城沐泰街9号嘉峰汇1楼10号舖⏰:11:30am-4:00pm,5:00pm-10:00pm屋企好近嘉峰汇 平时都会过去食下野 见好多人推介呢间酸菜鱼 难得最近有时间 就过左去试吓😍除左酸菜鱼之外 仲有唔同既川菜都唔错 岩晒食得辣既各位🌶餐厅座位好阔落 坐得都舒服 如果冷气再大啲就唔会辣到出晒汗🥹夏天食会比较热!🐟人见人爱酸菜鱼每枱必点既正宗招牌酸菜鱼 上枱比佢既份量吓亲 鱼肉好多 嫩滑无骨 食落啖啖肉 汤底加入大量香料 酸辣味比较重 好开胃惹味!🐸干锅田鸡见到佢地既午市套餐好抵食 叫左平时屋企少煮既田鸡 味道好正宗 田鸡啖啖肉 肉质嫩滑 叫左小辣都比较辣架😂😂🍤霸王七椒虾呢个我高度推荐😍虾球新鲜弹牙 大大只 加左海量既腰果、辣椒去炒 好香好惹味!🥬干煸四季豆好大碟 炒到爽口唔会好油 加埋辣椒好惹味🌶
📍:九龙城沐泰街9号嘉峰汇1楼10号舖
🐟人见人爱酸菜鱼