2022-07-19 74 浏览
人生第一次去启德站🤣今日同朋友去𠮶头既一间食burger 既餐厅食lunch~ 呢间唔系普通既burger shop,特别之处系餐厅有提供生酮餐单,啱晒我呢啲怕肥又为食既女仔😆😆餐厅既装修简约得黎带点工业风,都几特别😆- 水牛城鸡肉汉堡🍔 💰$78个burger 都几巨型😍水牛城酱汁甜酸辣味完美结合,带有独特烟熏香气☺️鸡肉好juicy ,唔会鞋😋个包烘得好香脆,充满牛油香🤤+💰$33 转套餐: 一口芝士🧀 & 可乐Zero个一口芝士好正😍😍😍外层炸得香脆,入面系香浓幼滑既cream cheese😋😋 正!- 炸洋葱圈🧅 💰$48脆卜卜 好好食呀😆- 生酮双重朱古力蛋糕卷 💰$42冇谂过连甜品都可以生酮😆😆蛋糕湿润 软熟,中间系香浓既朱古力忌廉😍😍好味得黎甜度适中👍🏻就算食晒都唔会有罪恶感🤤- 蜜糖香蕉云呢拿奶昔🍌 💰$48香蕉味好重,而且可以食到粒粒香蕉蓉😍云呢拿好香浓,好有饱足感!☺️环境宁静舒适,而且都几掋食,不设加一服务费!系值得回头既小店!😋

餐厅既装修简约得黎带点工业风,都几特别😆

- 水牛城鸡肉汉堡🍔 💰$78
个burger 都几巨型😍
水牛城酱汁甜酸辣味完美结合,带有独特烟熏香气☺️
鸡肉好juicy ,唔会鞋😋
个包烘得好香脆,充满牛油香🤤

+💰$33 转套餐: 一口芝士🧀 & 可乐Zero
个一口芝士好正😍😍😍

- 炸洋葱圈🧅 💰$48
脆卜卜 好好食呀😆

- 生酮双重朱古力蛋糕卷 💰$42
冇谂过连甜品都可以生酮😆😆
就算食晒都唔会有罪恶感🤤

- 蜜糖香蕉云呢拿奶昔🍌 💰$48
香蕉味好重,而且可以食到粒粒香蕉蓉😍
云呢拿好香浓,好有饱足感!☺️