林香柠分店愈开愈多😆自从喺 Airsidehk 开咗分店后🫣日日都见店舖外企满等候嘅人😂但每次经过都闻到阵阵柠檬香,我都忍唔住要加入排队大军😝😝店舖对柠檬茶讲究极致😂除咗柠檬同茶要讲求黄金比例,茶同冰同样要严格遵从比例😂所以只可以拣甜度而唔可以选择少冰或去冰🧊因为冇得少冰,一拎上手感觉都几大杯冰😮应该会好快饮哂😂拣咗7分甜,最初饮落都偏甜,但当啲冰开始溶就啱啱好啦🤣🤣🤣以手打柠檬茶黎讲,呢间口味都几多变化😍最后拣咗招牌同鸭屎香柠檬茶🍋招牌茶味浓,柠檬较多,香但带点涩😁鸭屎香嘅柠檬味香喺口腔内更持久,整体更香甜顺口😋个人比较钟意鸭屎香柠檬茶😙🍋招牌手打檬柠茶 ($28)🐣鸭屎香柠檬茶 ($32)

鸭屎香柠檬茶

🍋招牌手打檬柠茶 ($28)
🐣鸭屎香柠檬茶 ($32)
鸭屎香柠檬茶