2022-09-05
去完mega box 就去埋近近地既启德行下,果边除左一大堆地产之外,仲有几多野食下。聚集唔多个国家既菜式,最后拣左间工业风既burger店。入面有一个人既位置,果位都几特别,感觉好美式街头feel,整体黎讲都几舒服! ⦁至尊汉堡 $112果burger好多层,有煎蛋、两份厚厚的汉堡、仲有洋葱番茄等,最欣赏系果面包部分烘到劲脆,仲有果汉堡劲多肉汁,对得起果价钱!转套餐都系加$25,就多左个小食同罐装汽水。小食有香脆有皮薯条/薯格/田园沙律可以拣,我都系钟意食薯条🍟,份量多,炸得好香脆,食落果味有D似shake shake粉既BBQ味!最重要既一点系放耐左仲脆!👍🏻 ⦁香草鸡扒意粉 $76香草味好浓,意粉口感偏硬身,口感满满。而鸡扒都几大块,都几入味。 ⦁自家制炸手指鱼条 $38自家制就真系唔同出面冰冻鱼手指,尼款系炸粉包裹住鱼肉再去炸,炸粉超薄,整体唔油又香口,口感松软。 另外,餐厅仲有提供生酮餐牌,有兴趣都可以试下!
⦁至尊汉堡 $112
⦁香草鸡扒意粉 $76
⦁自家制炸手指鱼条 $38
另外,餐厅仲有提供生酮餐牌,有兴趣都可以试下!