2024-01-16
Airside开佐,过来行下新商场。出佐地铁C口见到好多好靓嘅面包店,但系都唔平。睇来呢个商场啲铺头定位都几高档下。行到B1层有三点三冰室,睇落间冰室光线环境好似几舒服,睇佐menu有扒有粉面,谂住入去食个简单晚餐。结果我地几个睇到大menu之后刹唔住掣,一人一个扒餐,仲点佐几样嘢一齐share。最推荐:西冷牛扒🥩 (我觉得系首选)🌟🌟🌟🌟🌟厚身牛扒,128蚊,质地口感都好过花*园餐厅嘅。有配粟米汤。如果想食饭:海南鸡饭🐔🌟🌟🌟🌟鸡肉系软嫩,油饭🍚粒粒分明。83蚊,不过份量唔系好大份,胃口唔大嘅话可以够饱。小食:西多士🍞🌟🌟🌟🌟西多士有好多款,我地点佐一口雪花西多。雪花原来系指糖霜铺上西多嘅形容。48蚊,份量都几大份。对得住价位。每个餐都唔包嘢饮,要额外半价➕饮品。(加奶茶6蚊,特饮10几蚊左右)呢度扒餐、饭餐、热狗、小食各样都有,胜在选择够多。同朋友过来,照顾到唔同人口味。环境又够舒服,食得开心
最推荐:西冷牛扒🥩 (我觉得系首选)
🌟🌟🌟🌟🌟
如果想食饭:海南鸡饭🐔