餐厅: sensory ZERO (太古城中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2020-08-29 1068 浏览
店铺环境位于诚品内,装潢十分简单,但十分有特色( ˊ̱˂˃ˋ̱ )店内会卖自己出嘅产品,图案以好有特色嘅🌊为主,俾人心旷神怡,回归大地嘅感觉😆set蒲烧三层馒鱼滑蛋饭 $143鳗鱼有4-5大块!超级足料,鳗鱼汁都好香口惹味(о´∀`о) 鳗鱼表面咬落会有一种好特别嘅「胶原」口感,好得意🤣我必须要讲佢个饭真系好好食!虽然鳗鱼汁唔系好多,但都好足够,搭配饭真系好正🤩滑蛋就中规中矩不过不失ʕ •ᴥ•ʔset厨师帮你谂好意粉 $117 今日个是日意粉系红酒烩牛肉意粉😆一听落好惊中伏,因为之前试过去cafe叫呢类型意粉真系好伏..但呢度嘅意粉真系令我好意外٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 牛肉好大旧好多旧!芝士份量足够!菜种类有3-4种份量都好足够!!牛肉食落有酸酸地嘅感觉,炖得好好好好嫩!!完全唔会咬唔断或者痴牙缝嘅情况发生!大家不妨一试呀🤤跟set Iced flat white $45好少餐厅会有冻肥威饮,呢间有紧系要试下٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و 啡同奶比例好好,好易入口👍🏻跟set痴_线朱古力 $50Menu写得好正,呢杯系under “Kids & kidult” 首先卖相已经好signature,沿著杯泻落黎嘅朱古
店铺环境
位于诚品内,装潢十分简单,但十分有特色( ˊ̱˂˃ˋ̱ )

set蒲烧三层馒鱼滑蛋饭 $143
蒲烧三层馒鱼滑蛋饭set

set厨师帮你谂好意粉 $117
是日意粉-红酒烩牛肉意粉set

跟set Iced flat white $45
Iced  flat  white

跟set痴_线朱古力 $50
首先卖相已经好signature,沿著杯泻落黎嘅朱古力🤩上面仲有两片印住 “sensory zero”嘅朱古力🍫整体饮落唔会太甜,而且唔系死甜,系一杯真材实料靠实力而唔系单靠外表嘅朱古力呀(。・ω・。)推推推

痴_线朱古力

Hot自家制姜汁牛奶咖啡 $45
冇搅匀嘅情况下饮落已经好重姜味,同咖啡配搭得好夹,一啲都唔奇怪,饮到最后发现成个底都系姜片😱😱😱好足料,钟意姜味或者想暖下胃一定要试下

整体黎讲食物质素都有中上,而且环境舒服,下次想饮埋First kiss 💋
蒲烧三层馒鱼滑蛋饭set
是日意粉-红酒烩牛肉意粉set