系尖沙咀揾咖啡比较少谂到呢间一向称呼佢做陈豪咖啡嘅啡店 Blooms,因为好少去到高级商场揾纯单品咖啡。以纯啡店黎讲,Blooms无论店员数目同座位数量都比一般啡店多,但价钱同坊间大部份嘅咖啡店差唔多,所以咁计呢到性价比应该叫做高😎。.下午茶去到有位,因为虽然有人龙但系大部份嘅人都系买走冇坐低慢慢叹。但餐厅堂食都好都系只系供应外卖纸杯,好似唔系咁环保。.照惯例一冻一热Cappuccino 8oz💲42 ⭐️3.6/5Espresso Tonic 💲50 ⭐️4/5奶啡不过不失,奶泡细密入口都顺滑,但啡味唔算好突出。佢哋嘅Tonic 版本系夏季限定,我觉得呢个版本好饮啲。但系高级商场静静地hea左个靓钟休息一下,所以都觉得今次既用餐体验系良好既。.
照惯例一冻一热
Cappuccino 8oz💲42 ⭐️3.6/5