啡·尝 @ Pause It惊喜新发现,炮台山高质咖啡店本身谂住去炮台山地铁站附近揾野食,路过呢间咖啡店,见到门面几吸引,而且啲食物都几啱我口味,就入咗去试吓啦🤓叫左个cobb salad,健康得来又好味😋😋 之后想叫杯espresso,侍应好有心咁问我钟意nutty啲定系fruity啲,原来你哋嘅espresso豆都有2种,好少见!而且上枱佢哋比多杯soda water,哩种传统嘅方法真系第一次见!😮😮 个人建议fruity啲比较易被接受🤓手冲都有惊喜,叫左杯90+,一放鼻边,已经闻到好重嘅能得利黑加伦子橡皮软糖嘅香味🍇 之后同咖啡师交流,成个氛围好令人满足😌😌p.s 第二日已经番叮左😆食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐⭐番叮:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️#aus_cafe
啡·尝 @ Pause It

惊喜新发现,炮台山高质咖啡店

p.s 第二日已经番叮左😆

食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️