对上一次嚟系同同事食𝘧𝘢𝘳𝘦𝘸𝘦𝘭𝘭 𝘭𝘶𝘯𝘤𝘩🤪 𠮶阵已经觉得呢度嘅午餐好抵食又半自助餐又有大猪手🤤 第一次黎食晚市,撞正餐厅搞紧「德国啤酒节」,价钱仍然好抵饮,难怪平日嘅夜晚餐厅都满座,台台都嗌到成桌大啤,气氛相当唔错!🥳🥴《 脆炸辣鸡块伴咸蛋黄 》 $85 4.5 / 5打响头炮先有咸蛋黄鸡块🥴 伴酒小食最紧要香口同方便食,用上鸡块而唔系鸡翼完全体现到哩点👍🏻 咸蛋黄包裹住每件鸡,足料之余唔会太厚身,好重咸蛋黄香🤤👍🏻《 海鲜小食拼盘 》 $210 / 2-4人份 4 / 5份量果然唔惹小🤩 一台4人一份拼盘刚好每样都分到一件😋 鱼柳、大虾、青口同鱿鱼圈🍤 仲有底部嘅炸薯条🍟 全部即炸热辣辣,皮薄香脆😋 点酱食更惹味👍🏻 《 脆皮烧猪肘配酸椰菜及脆炸薯仔》$250 5 / 5德国菜之中最喜欢嘅都莫过于德国猪手😍🤤🤤🤤 店员贴心地系我哋面前即切猪肘肉,香气随住烟扑面而来🤤 最紧要系唔使自己动手切,直接叉落去就食得😂 一层脆猪皮,一层充满骨胶原嘅猪筋位,啖啖肉仍然好嫩😋 脆薯角比薯条更脆,而入面又多薯蓉🤤 最后可以配搭酸椰菜中和油腻感,不过再酸啲仲正😋整体而言相当抵食,店员服务

《 脆炸辣鸡块伴咸蛋黄 》 $85 4.5 / 5

《 海鲜小食拼盘 》 $210 / 2-4人份 4 / 5

全部即炸热辣辣,皮薄香脆😋 点酱食更惹味👍🏻

《 脆皮烧猪肘配酸椰菜及脆炸薯仔》$250 5 / 5

德国菜之中最喜欢嘅都莫过于德国猪手😍🤤🤤🤤

整体而言相当抵食,店员服务态度都好好,餐厅气氛浓厚🥳 钟意饮啤酒/生啤更可以就住「德国啤酒节优惠」而黎!👍🏻😋
  • 脆皮烧猪肘
  • 德国猪手