Plato Cafe & Bistro (吳松街)

2019-09-10 124 浏览
今日系last day所以一行八人拣左黎Plato食返餐好嘅,慰劳下大家👍🏻!!!提早系电话/openrice book位仲有折扣添!! -环境唔错,都几多位,枱之间又唔会太近,唔怕倾计尴尬-⭐️黑松露薯条🍟 (Like & Share facebook即送一客)⭐️我地八个人佢说最多送两客,咁我谂大概四个人一枱会送两客🤔 唔错嘅,薯条系脆嘅但又唔会太咸,可惜黑松露唔多,味亦唔浓,唔多松露嘅香味😗但以赠送黎讲算唔错-是日餐汤加面包🥖 (跟餐)中规中矩,正常汤一碗,正常面包一旧🤣-西班牙海鲜饭 🥘$188我叫左哩个,事关早两日睇电视见到好想食,点知有啲失望😞成个饭无咩味,饭粒有少少过软,佢咁嘅色我会expect味道浓返少少🙈海鲜唔错,有鱿鱼、虾、带子、青口-松子仁火箭菜香草酱意大利粉 🍝$138朋友拣左哩个,食左啖试试味🤣老实讲,哩个令我几失望,佢草青味都真系几重,夸张啲讲句,真系每食一啖,都有种好似只牛食紧路边啲草嘅感觉🤢可能我一向对菜无兴趣,所以先咁反感挂。。-日式银雪鱼伴黑松露意大利饭🐟 $228果然系一分钱 一分货,贵少少嘅真系好食好多😭黑松露味几浓,银雪鱼又煎得香😆早知我都叫哩个😭

环境唔错,都几多位,枱之间又唔会太近,唔怕倾计尴尬

黑松露薯条

是日餐汤加面包🥖 (跟餐)
中规中矩,正常汤一碗,正常面包一旧🤣
餐汤和面包

西班牙海鲜饭 🥘$188
西班牙海鲜饭

松子仁火箭菜香草酱意大利粉 🍝$138
松子仁火箭菜香草酱意大利粉

日式银雪鱼伴黑松露意大利饭🐟 $228
日式银雪鱼伴黑松露意大利饭

薄荷朱古力 ☕️🌿(跟餐补差价)
唔错嘅,比起出面好多餐厅,佢嘅薄荷味先多,可惜朱古力有少少过甜,抢左薄荷嘅味道😳
薄荷朱古力

提提佢夜晚有个minimum charge (唔知晏就有无),每人要order一个set/一个main!!

Plato Cafe & Bistro (佐敦)
好味度: 6.5/10
抵食度: 5/10