经过条长嘅楼梯就落到去地库,好有神秘感,去咗一个隐世地方😍入面系英伦风,有红磗仲有好多painting系上面,好有艺术感!仲要一个大bar枱系中间好型!果然好啱打卡呀😚🤘🏻Menu有set dinner 大概$200多啲,就有一set 有汤有沙律有前菜嘅晚餐,好丰富😍首先上咗个忌廉杂菌汤,味道好够浓,而且有菇粒系入面,略略觉得有啲唔够滑🙈之后有个精选沙律,好新鲜,有麻酱同Parma Ham🤭唔咸㗎!好refreshing!!仲有个前菜添🤣叫鱼虾蟹多士!入面有吞拿鱼,有蟹肉(食到嘅)配多士!好好食,好特别😚至于个main叫咗蒜香炒虾球意粉😝👍🏼意粉软硬度适中,唔知系咪重手咗有啲觉得咸咗啲🙈但味道好好,我都食哂佢最后!而且有劲多虾,只只都劲大只又肥美,好弹牙,证明唔系cheap野🤭好抵食!!!食哂想饮下舒服番个人,就再叫peach tea!!好舒服,香气扑鼻👍🏼完美嘅一餐呀!