2022-07-19
疫情下一定少左见朋友😢但唔代表可以唔见!Happy Friday 聚会想喺旺角拣餐厅🍽之前食过mamaday跟著想试埋呢间Menu啲名同mamaday都系咁得意😆多数唔想谂食咩就会叫嘅拼盘😂好食😋猪颈肉pizza 无咩特别 纯粹系想食猪颈肉 个酱比想像中辣少少🤏啖啖蟹肉担担饭 好食 好香花生味🤎系担担面个酱丫🤎🤎🤎Happy Friday 一定要饮返杯🥂💛Pina Colada 太沙冰 要等旧冰溶咗先可以饮到❤️Para Para Sakura 呢个唔错 冇想像中咁甜🧡 Hangry Donut 啤酒味好浓 唔重cranberry 味🤍 Rerry Berry Gingeria Bang 呢个最好饮 上面仲有啲奶泡口感丰富嘢食好好丫❤️不过有限时 而用餐𠮶日系星期五 又真系有人等位😂 所以唔可以坐咁耐本身想食埋甜品 但staff都提我地未必食得切 所以不推介想慢慢食/朋友聚会 吃货专员就会推介😋😋😋
Happy Friday 聚会想喺旺角拣餐厅🍽
之前食过mamaday跟著想试埋呢间