2021-11-21
啱晒女仔打卡 宫廷Cafe 性价比高🫖INN呢间Cafe好多地方都有分店,之前一直都好想试荔枝角𠮶间~不过𠮶日去咗九龙湾个头,就嚟呢边食咗其中一间分店😙店舖装修好靓,好宫廷风格!女仔应该会几钟意,以白色为主 好啱打卡🤤巴马火腿卡邦尼烟肉全蛋阔面 $118巴马火腿好大块 有咸香味 烟肉份量都多 增加个口感!阔面好好食 每一啖都有蛋浆味 好张囗份量都好多 男仔都绝对够食😋盐烧虎虾配栗子紫薯意大利饭 $148虎虾好大只,虽然唔算特别弹口 但都算鲜甜 本身好钟意食栗子紫薯呢个饭就好啱我🥰🥰同埋呢个配搭比较新鲜好少见 栗子紫薯非常浓郁 除咗有佢哋酱汁嘅味道,仲食到一粒粒嘅口感!榛子朱古力班㦸 $68Pancake个卖相好靓❤️可以加$10多云呢拿雪糕 但我就冇加到啦😗Pancake上边好多忌廉好滑又唔会太死甜😋仲有好多香蕉同椰子配料 入边榛子朱古力酱好浓郁 好食 每一啖都好邪恶!呢间餐厅唔止睇得嘢食都好味 特别啱晒啲女仔去打卡(即系我)🤪
不过𠮶日去咗九龙湾个头,就嚟呢边食咗其中一间分店😙
巴马火腿卡邦尼烟肉全蛋阔面 $118
份量都好多 男仔都绝对够食😋