我系一个好钟意饮废水嘅人🤣 但系都知道年纪开始大唔应该饮咁多废水😅 最近朋友话俾我知戏曲中心嘅 「餇茶号」,佢嘅生酮茶饮系列又好味,又健康😎 咁梗系即刻去试吓啦😍 🌟生酮黑糖珍珠脱乳糖鲜牛乳用咗桃胶去代替黑糖珍珠,健康得来又美味😎 我觉得口感仲正过传统嘅黑糖珍珠🤩 佢嘅甜味系来自自家研发不升糖天然生酮糖浆👍 饮落0负担,真系好开心😂🌟生酮芝士奶盖四季春乌龙茶平时饮芝士奶盖饮完好有罪恶感😂 今次饮完真系好开心😎 佢嘅芝士奶盖好够咸香,四季春乌龙茶茶味清香,配合得好好👍🌟 生酮芝士火腿飞碟三文治现场仲可以买啲小食,今次试咗佢嘅生酮芝士火腿飞碟三文治,用自家研发无糖无面粉生酮方包制成,里面有芝士火腿馅,食落嘅口感同味道都同普通嘅三文治冇乜分别,但系就健康好多😎🌟 生酮奇亚籽高纤蛋白方包职员推介我哋最新推出嘅生酮奇亚籽高纤蛋白方包😎 佢低碳水、高纤维、高蛋白质🤩 我就买咗一盒返屋企,口感真系同普通方包冇乜分别,而且仲好松软👍 健康得来又够高纤,对身体非常好🫶🏻 啱晒我平时带出去做完gym食😎🌟 生酮港式柠茶零卡路里嘅茶饮,梗系要买啲返屋企😎 佢嘅茶味都好够香,同茶餐厅饮嘅冇乜分别🤩 特别适合关

🌟生酮黑糖珍珠脱乳糖鲜牛乳

🌟生酮芝士奶盖四季春乌龙茶

🌟 生酮芝士火腿飞碟三文治

🌟 生酮奇亚籽高纤蛋白方包
职员推介我哋最新推出嘅生酮奇亚籽高纤蛋白方包😎

🌟 生酮港式柠茶
零卡路里嘅茶饮,梗系要买啲返屋企😎 佢嘅茶味都好够香,同茶餐厅饮嘅冇乜分别🤩 特别适合关注血糖健康嘅人👍

好嘢梗系要益吓大家啦🫶🏻
凡在「餇茶号」出示这个社交平台 Post ,可享有以下优惠
1️⃣购买两杯饮品即送窝夫一件或其他小食一款
2️⃣购买一杯饮品可用优惠价 $ 10 换购一件窝夫