间中要嚟九龙湾开会,隔咗几个礼拜,今日返嚟竟然有新发现呢间cafe 以前系天后帮衬开,原来开咗分店过嚟呢边,对我呢d绝不踏足 S乜乜同埋P乜乜嘅咖啡精嚟讲,无疑系意外惊喜! 同同事两个人开完会嚟食个 late lunch,都有唔错嘅选择。Eggs Benedict + 沙律 + 咖啡80零蚊嘅lunch set真心OK,consider 佢嘅食物同咖啡质素,可以俾句物有所值👍🏻Cafe 系大堂上层,几清静,梳化好舒服,几啱tea time 嚟hea 下或者倾下嘢呢杯唔系我饮过最正嘅啡,但比较一般连锁咖啡店,佢哋算系诚意之作,绝对交到货。平日饮开Espresso, 今日试佢嘅Piccolo亦相当唔错,佢哋用嘅奶应该系好嘢嚟话时话,逆市开店仲要开咁大间,真心劲,俾个👍🏻老细
间中要嚟九龙湾开会,隔咗几个礼拜,今日返嚟竟然有新发现

话时话,逆市开店仲要开咁大间,真心劲,俾个👍🏻老细
Eggs  Benedict
Piccolo