2016-05-17 303 浏览
之前食过湾仔oddies,见到中环有呢支咁特别嘅雪糕,即刻冲黎试下! 一心黎食strike..因为多d生果味谂住无咁漏,点知佢话老板决定暂时唔出😫😫,kiddo又劲多朱古力劲甜,一埸黎到无理由空手而回就拣左呢个nugget!!超码外表已经赢左!一食落口,原来外层劲厚朱古力,好浓可可味,应该系dark chocolate! 对我黎讲有小小负荷唔到,入面先有焦糖雪糕下面系咖啡雪糕,两者同样幼滑!焦糖略甜,咖啡味超香浓,仲有一粒粒咖啡豆响入面!超正!金粉朱古力内仲包住一层脆筒,香脆有waffle 嘅味道!好!不过一次就够,可能主打劲厚朱古力同焦糖雪糕都漏,两个女仔食唔哂