2024-09-11
本身好期待 老实讲入到去环境都算系咁 之后揾服务员问嘢嘅时候佢本身已经有啲唔耐烦咁样应我 始终佢个餐牌写得唔系太清晰 第一次入去嚟讲问多少少都系正常 点知原来本身想食𠮶个饭好似要等成45分钟 但系印象中入座又有限时 咁其实等完都食唔到好耐 就叫咗另一个贵少少嘅丼饭 点知嚟到个size佢同平时饮水𠮶啲杯一样咁细😅系真系夸张地细同个手掌差唔多 真系一个拳头咁大 食完好似冇食咁样 即系都明白本身居酒屋价钱都系偏贵 但系个质量完全唔成正比 因为嗌咗啲小食都唔觉得特别好食 仲要劲夸张嘅系啲小食都真系好少好少之后咁啱隔篱枱同我哋叫嘅类型系一样 见到佢哋啲嘢食到咗嘅时候都呆咗 佢哋都问个职员有冇得加饭 个职员话上面啲嘢食值呢个价钱 咁但系啲饭使唔使少到咁样 之后我哋都吓亲问佢哋系真系咁少嘅 佢哋啲态度比本身仲差咗 就连走嘅时候都好似喺度讲人闲话 连招待都冇 好少特登留负评 体验实在系太差 第一次都会系最后一次😅
好少特登留负评 体验实在系太差 第一次都会系最后一次😅