2021-07-01 481 浏览
又系见到open rice啲好评如潮,念著带妈妈嚟试吓,都系不似预期😩烧金目鲷鱼头杂菜锅原先都对呢个几有期望,因为系是日精选餐牌上面。鱼头第一啖食落口已经知唔得🙅🏼。冰鲜鱼头冇嚟味道,仲有少少腥,就算烧过都食到腥味🤢牛肉乌冬味道普通,乌冬偏幼,唔系我钟意食𠮶啲日本乌冬。串烧:免治鸡肉、厚烧牛舌、和牛免治鸡肉味道正常,和牛有啲韧,牛舌有啲筋。追加咗个鸡肉丸,普普通通呢个全餐饭最难食,第一batch叫,第二batch追加啲嘢嚟哂都未嚟,原先都念著取消,同侍应讲完即刻嚟🙄咁好明显系漏单啦。都算喇,啲寿司饭唔系日本米,完全食落口同普通冷饭冇分别,仲要系淋bat bat𠮶啲。软壳蟹又泄哂气…. 噫😩😩总结:唔系难食,但系唔可以叫好食,四百几个笑哈哈更加系过份。啲位又逼夹,将啲2人枱摆哂系一个长走廊,分4张卡位,每一枱卡位嘅阔度同一个厕格一样阔,重要话卫生问题要落棠帘,但系又落到只系去到头嘅位置,咁落嚟有咩用呢?🙄食物:2/5环境:1/5服务:2/5CP: 2/5回头:不了

烧金目鲷鱼头杂菜锅
烧金目鲷鱼头杂菜锅

牛肉乌冬
牛肉乌冬

味道普通,乌冬偏幼,唔系我钟意食𠮶啲日本乌冬。

串烧:免治鸡肉、厚烧牛舌、和牛
免治鸡肉、厚烧牛舌

免治鸡肉味道正常,和牛有啲韧,牛舌有啲筋。

追加咗个鸡肉丸,普普通通
鸡肉丸

牛油果软壳蟹卷