嚟到太和叉电,真系谂唔到有咩好食,于是乎荡下荡下去到呢间细蓉记,佢系食云吞面、点心嘅,不过见到隔篱枱有人叫咗个下午茶,40几蚊云吞面,得𠮶三粒细细粒云吞,啲面又唔多精神,梗系唔叫啦。睇完个下午茶餐牌,都唔觉得有啲咩好食,冚嘭唥都40几蚊,有时都唔系钱嘅问题嘅,要睇吓啲嘢食,值定唔值啰!最后都系叫咗焗嘢,焗芝士肉酱意粉,谂住一定稳阵啦,点知都唔使5分钟就上咗嚟啦,有冇焗到㗎?一啖食落去,点解会有渣嘅?仲有啲筋嘅物质,于是乎睇真啲,原来系牛腩啲筋,咬唔烂𠮶部份,我妖呀!竟然用卖唔晒嘅牛腩剁碎做肉酱,再嚟啲意粉一食落去,冇咬口不特止即刻溶嘅,煮到过晒火喉,杯奶茶就更加唔使讲啦,剩系得奶味冇茶味,零分😅⚠️咁都唔执笠,因为开系屋村位,难为晒啲太和邨民了😵‍💫