2019-05-20
呢啲天气出旺角行街真系同自杀冇分别🙁,咁啱经过誉发广场,决定同男朋友食5楼呢间西餐厅🙆🏻🙆🏻空间尚算阔落,座位间隔都10分开,👍🏻👍🏻坐得舒服😎👏🏻👏🏻同男朋友一人叫咗一个套餐😬😬再加个黑松露薯条😋😋男朋友叫咗美国猪鞍伴夏威夷菠萝,我就叫咗个慢煮肉眼7成熟,每个套餐都会送一个餐汤😋😋唔系讲笑个餐汤真系几有龙虾味!😋😋首先男朋友𠮶份猪鞍上枱,望到比佢个份量吓亲😨😨竟然系完只猪鞍😍😍😍仲有紫薯,加蔬菜薯蓉伴碟,一份套餐两个人食都绝对够饱👍🏻👍🏻😎😎 然后到我𠮶份肉眼上枱,足足有两只手掌咁大😍😍😍👏🏻如果以一般西餐来讲,肉质同口感绝对唔失礼😎😎而且绝对系七成熟唔会好似其他扒房咁样五成熟变七成熟👏🏻👏🏻👏🏻黑松露薯条每一条咬口都好有黑松露味,表明用了方面唔吝啬好揼本👍👍👍加左芝士就更加高质😋😋最后同男朋友叫咗杯洛神红苺冰沙😍😍外表已经好吸睛♥️♥️食完薯条煎炸野饮完呢杯冰沙绝对能够清热,淡淡都好有红莓味😋😋加一之后500几蚊呢个价钱再加份量连一向大食嘅男朋友都叫饱🙆🏻🙆🏻加上环境清静👍🏻👍🏻真系可以考虑下次约埋一大班朋友黎聚会👍🏻👍🏻👍🏻
同男朋友一人叫咗一个套餐😬😬再加个黑松露薯条😋😋
唔系讲笑个餐汤真系几有龙虾味!😋😋