2016-09-03 766 浏览
系到唔止买左一次咁少 但每次都感受到啲员工既态度系劲差😞首先 有一次买烧卖 我同佢讲要7蚊 咁我俾左10蚊佢 但找钱个阵佢俾返2蚊 咁我问佢唔系7蚊咩 个个啊姐就答我 冇钱找㖞 俾多粒你啦但其实冇问过我 直接帮我决定晒 其实呢件都唔系好大件事 都觉得可以由佢😧又一次去买 话要咩既时候我就已经讲埋我要拎走 但佢俾我既时候系就咁俾我 咁我同佢讲我系拎走既 但佢就话我又唔早讲 成个态度系劲差劲悔气 但明明就系佢一直挂住同人地倾计而唔记得左😡之后 另一次去买 话要7蚊 佢直接话买10蚊啦买7蚊既话得6粒咋 我冇理佢照买7蚊 虽然买左返黎都有10粒 但我觉得佢个番说话根本就系逼你买多啲 强买强卖咁😤😤😤我之后应该都唔会再去呢到买 😓其实啲鱼蛋烧卖都非常麻麻😫
系到唔止买左一次咁少 但每次都感受到啲员工既态度系劲差😞
之后 另一次去买 话要7蚊 佢直接话买10蚊啦