2021-07-13 84 浏览
突然间口痕想食海鲜,就见到呢间波塞冬🧜🏻‍♂️感觉上好似几有情调,一于去试吓😏😏————————————————————————门口有好大只龙虾,可以用嚟打卡呃下Like🤪————————————————————————唔使讲咁多,即刻嚟一个海鲜拼盘先🔥如果两个人食,嗌二人份量就真系啱啱好👍🏻佢个拼盘有虾、生蚝、青口、海螺、同埋蚬🤤全部都好新鲜!食落口真系好满足!其实佢仲有三种唔同嘅酱汁俾你点嚟食,但佢个鲜味其实都已经够晒好食👍🏻👍🏻————————————————————————只蚝唔细只架!入口感觉好Rich好Creamy, 呢个真系超级赞👍🏻👍🏻👍🏻————————————————————————食啲熟食先!呢个系西西里蟹肉意粉🦀仲以为会好普通,但原来超级好食!佢呢个红白双拼既汁好好味,而且真系有蟹肉喺入面,唔会偷工减料,抵赞👏🏻👏🏻————————————————————————谂住嗌酒饮所以嗌咗个炸鸡槌呢个就冇乜特别,志在用嚟送下酒。呢个份量少啲,但系价钱偏贵,可以唔叫🤫————————————————————————最后嗌咗两杯Sangria Red🍷味道就只系可以接受嘅le
————————————————————————

门口有好大只龙虾,可以用嚟打卡呃下Like🤪
————————————————————————

唔使讲咁多,即刻嚟一个海鲜拼盘先🔥
如果两个人食,嗌二人份量就真系啱啱好👍🏻
佢个拼盘有虾、生蚝、青口、海螺、同埋蚬🤤
全部都好新鲜!食落口真系好满足!

食啲熟食先!呢个系西西里蟹肉意粉🦀

谂住嗌酒饮所以嗌咗个炸鸡
呢个就冇乜特别,志在用嚟送下酒。
呢个份量少啲,但系价钱偏贵,可以唔叫🤫

最后嗌咗两杯Sangria Red🍷
味道就只系可以接受嘅level,唔算话太好饮,有待改善👍🏻或者其实可以试吓饮白酒,送海鲜都系绝配😌
————————————————————————
总括来讲,间餐厅几有情调,而且亦都唔会太嘈,轻轻松松饮几杯食海鲜,呢间绝对系好选择👍🏻嗌咗上面呢几样野加埋10% service charge 都系七百几蚊,可以接受㗎喇🤣
(唔知点解话咩俾人检举用左试食优惠,在此声明本人没有受到任何优惠,完全系自己真金白银俾钱食野🙂🙃🙂🙃)