2022-11-28 47 浏览
朋友梗系得闲见下面, 见见面就要打下边炉先。系旺角朗豪坊附近开咗间食四川菜, 加四川火锅🍲🥢嘅楼上舖, 一楼系食四川菜, 二楼系打边炉, 打边炉仲要系任食放题, 都系$238, 新张期间仲要有八折(17:00-00:00入座), 中午时间食, 仲有六折添! 餐厅座位阔落, 装修得好有心思, 全部装修都好中国风, 而且仲有好多卡位, 整体感觉好好, 而且好灯光明亮, 坐得很舒服! 打边炉梗系要汤底正啦 汤底除咗有正宗重庆麻辣汤之外, 仲有蕃茄玉米汤, 养生药膳汤, 芫茜皮蛋汤, 椰子鸡汤, 秘制沙嗲汤 , 你仲可以加$50要鸳鸯锅! 我哋选择咗鸳鸯锅, 麻辣拼番茄玉米汤! 😋 麻辣叫咗小辣, 辣🌶️味比预期中辣, 带点麻香, 番茄🌽🍅玉米汤较为清甜, 正! 👍🏻👍🏻120分钟任食任饮, 仲有好多不同种类嘅饮品🍺🥤🍹, 啤酒比你选择。 牛肉都有四款靓牛比你选择, 有安格斯牛小扒, 特级牛板腱, 顶级牛梅花肉, 特级封门柳! 净系食靓牛肉都唔止呢个价钱, 何况系任食! 👍🏻👍🏻👍🏻 四款牛肉都好香牛肉味, 绝非平价货, 真系大足满。除咗牛肉之外, 仲有豚肉, 海鲜包括有虾, 蚬, 青口, 白

除咗牛肉之外, 仲有豚肉, 海鲜包括有虾, 蚬, 青口, 白鳝 鲩鱼片, 龙趸片 等。 另外仲有猪肉粟米饺, 鱼皮饺。 所有丸类, 萝卜, 鱿鱼, 牛柏叶, 蔬菜, 猪红, 鹅肠等其他火锅配料在冻柜以自助型式供应!

铺名: 见见面(旺角)
地址: 旺角亚皆老街33号美联金融大厦1至2楼

#见见面#hkfoodie#hkfood#香港美食#打边炉#火锅#四川菜#四川火锅#旺角#旺角美食#hohokitchen#抵食#任饮任食