2018-12-14 96 浏览
当龙虾遇上我至爱既喇沙时⋯⋯😍😍😍取代左系屯门间大哥哥个猪扒喇沙既地位,个汤底好鲜甜好好味🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤🤤面底系「掺掺」,有油面同米粉,一次过食到两只好满足😌😌😌美中不足系只龙虾overcooked有啲韧🙁海南鸡麻麻地,太多脂肪,碗汤好咸好味精,油饭唔够香。不过跟碟菜心又几好㖞!食返啲菜感觉无咁guilty🙈😂点虾米纸卷个汁系平日捞檬个汁,所以好难会唔好食😂椰汁千层糕唔知点解等好耐,唔系现成整好架咩?🤔味道正常,无过甜,椰汁味浓,好烟韧👍🏻杯士多啤梨沙冰大杯到吓亲,饮极都唔完,真系唔可以一个人叫一杯,起码三个人share !最后我好努力饮都系饮左四份一咋,晒晒啲野😭