2019-09-24 731 浏览
🎾 #一粒波食好西又系上水觅食既时间~~~呢间都算系口袋名单😂😂谂唔到食咩就会去食碗喇沙鸡面🤪-⚾喇沙鸡汤面 $48面底可以拣米线/米粉/油面/河粉/公仔面/出前一丁/赞岐乌冬🍜我就通常拣米线/油面😛但系面唔是重点😂😂重点系个鸡🐔 鸡脾超嫩滑就唔再讲,佢连鸡胸都好滑,同埋好有鸡味🤤🤤汤底好浓同埋都重椰奶味,小辣既喇沙味👍🏻👍🏻好正既一碗面🍜🤤.⚾️其他食物😂有试过其他小食,但都系正常水准😂好似得个咸蛋黄炸鱼皮比较出色🐟想配面食都可以试下既🤔🤔但最推都系喇沙面🤪-⚽总评⚽每次去亲已经唔会睇menu直接净叫喇沙鸡面加冻柠茶😂😂虽然个冻柠茶都系一般🤡🤡但顺带一提服务就真系麻麻地,有个呀姐态度超级差😒😒😒不过间唔中食一次我就忍佢啦🤡-🏐 凤鸣居上水马会道154号地下12:00 - 23:00-#一粒波ARollingBall #凤鸣居 #喇沙鸡面 #hkig #hkfoodie #香港食评 #香港餐厅 #foodstagram
🎾 #一粒波食好西
又系上水觅食既时间~~~
呢间都算系口袋名单😂😂
谂唔到食咩就会去食碗喇沙鸡面🤪