2014-08-18 2685 浏览
今日我家奶奶大寿,最爱大吃大喝的老爷提议食放题,于是我胆粗粗建议尖沙咀松山!原因是五月份左右与好友聚旧时已帮衬过一次,𠮶次已经觉得唔错,因为有生蚝,蟹脚,带子等任食 而且服务一流,所以印象几好!不过好多时d放题都系第一次好,下次再去就水准十级下降,所以今次都担心会失望,扫老爷奶奶生日雅兴。。。好彩今次不但无失望仲喜出望外,因为生蚝,刺身全部都上得好快,无漏单,仲要件件都切得大大件,又新鲜 寿司都做得好好,上面件鱼生都超大件,绝无欺场,返叫咗几转都一样好质素!熟食方面,我哋最欣赏个"虾兵蟹盖”,好食之余仲有Q版外形,另外羊鞍都唔错,唔"稣"又唔"un" ,天妇罗都ok,旧虾唔会梅淋淋!另外,最值得一提系服务员,个个都主动收碟,加茶,其中有一位上咗年纪嘅叔叔十分勤力,又友善又会主动推介食物,睇得出叔叔好有心,好想做好份工,真心觉得好服务!希望我下次再帮衬松山,可以keep到水准,包括食物同员工!好开心屋企人对今餐满意
,天妇罗都ok,旧虾唔会梅淋淋!
好开心屋企人对今餐满意
2014-08-17
庆祝纪念
生日
  • 生蚝,蟹脚,刺身,虾兵蟹盖,寿司