2018-06-22 287 浏览
寻晚有几个好耐冇见嘅朋友约出嚟食饭, 临去到之前先知原来食蒸海鲜, 本身都冇乜期望, 之前喺其他地方都食过几次, 觉得成日要自己去整比较麻烦同埋价钱都唔平, 不过系今次食完之后有少少改观初时以为个位好偏僻好难揾 但原来都唔系,喺大街隔离以为系普通一间餐厅, 入到去先知原来别有洞天 好大,个环境好靓我哋一行四人 嗌咗个$598套餐, 有龙虾 海虾 大蛏子蟹…… 真系算几抵嘅 而且原来全程有人帮你蒸埋完全唔使自己做第一个食嘅系海虾 啲肉好弹 好食可能佢𠮶度地方够大, 有几层鱼缸, 海鲜都系即叫即㓥 非常新鲜龙虾唔算好大只 但系有膏 可能因为唔系好大只反而好食, 肉质爽口其他海鲜都好新鲜 分量都好足够 好抵食最后梗系要食埋个吸收晒所有海鲜精华嘅粥底啦依一餐系海鲜餐好多海鲜食, 但系我觉得最好𠮶个𩠌 反而系佢个蒸鸡 比起啲海鲜 更加好食 啲肉劲滑而且系黄油, 这是一个很大的惊喜最后一定要赞一赞佢哋嘅服务 店员好细心 帮你整好晒所有嘢 埋单每人200蚊有找

初时以为个位好偏僻好难揾 但原来都唔系,
喺大街隔离
以为系普通一间餐厅, 入到去先知原来别有洞天
好大,个环境好靓

而且原来全程有人帮你蒸埋完全唔使自己做

第一个食嘅系海虾 啲肉好弹 好食

海虾

龙虾唔算好大只 但系有膏 可能因为唔系好大只
反而好食, 肉质爽口
龙虾

其他海鲜都好新鲜 分量都好足够 好抵食