2021-09-30
话说我都钟意食麻辣㗎😁😁成日以为自己好食得辣啰😅同个friend比试食劲辣呀😂🤣佢话红馆啲嘢好辣😅我唔信呀🤔🤔𠮶日就同佢去红馆试下😋😋我哋两个人叫咗两个𩠌一个就系水煮双拼,我地拼牛肉同埋龙脷柳,跟住我梗系唔执输要食好多人都食㗎呢只四川椒麻鸡啦😋😋半只都真系好大只㗎啦👍两个人啱啱好💯唔好以为我哋叫啲嘢好少呀其实份量好多㗎👍👍好快到呀♥️首先系椒麻鸡♥️我以为佢好辣呀😃原来一啲都唔辣㗎👍👍原来呢只鸡系唔辣🤣😂但系呢就好入味好好味,啖啖肉好少骨唔系冇骨,但系呢啲肉系好滑㗎 😋有好多葱摆埋喺上面一齐食系好爽好正㗎👍👍真系可以解辣添呀🤫🤭🤭佢下面有啲好多大豆芽,连埋䓤鸡大豆芽一齐食爽呀👍👍😋😋主角嚟啦水煮双拼, 拼牛肉同埋龙利柳,龙利柳真系啖啖肉,话明龙利柳呀梗系冇骨好滑同啖啖肉啦,但系就系超级麻辣啰。。我食得辣嘅我都觉得好麻辣,爱麻辣嘅朋仔仔一定要泥试吓👍👍👍一陪食落去一路麻麻辣辣咁样啲牛肉都好入味而且一d都唔韧好滑添👍👍对我泥讲实在太辣喇🤣😂我真系顶唔顺呀🤫🤫我投降啦!我朋友就清晒我朋友仲话好味添😋朋友仔完胜♥️其实喺水煮双拼嘅下面系有好多芽菜呀👍咁所以呢系唔使叫多个特别嘅青菜👍食埋啲牙菜啱啱好
其实喺水煮双拼嘅下面系有好多芽菜呀👍咁所以呢系唔使叫多个特别嘅青菜👍食埋啲牙菜啱啱好 💯
但系真系超级麻辣啰钟意食麻辣嘅一定要去试下💪💪
#katkatfoodies