2019-03-27
之前结婚约朋友出黎派帖兼聚旧,拣左呢间系铜锣湾新开既日本居酒屋试下,间餐厅系顶楼,仲有个露台,好宽敞,可以坐低睇日落夜景叹杯酒,感觉好正餐厅装潢好简单好干净,好钟意木系design❤️,𫄱上既木板menu全部都系用日文写,好有心思,好地道:)Serve我地系老板娘,好靓女😍好nice, 因为第一次试所以叫佢推介有咩好野食,我地叫左好多唔同款既串烧同小食,最特别系d串烧会摆系d椰菜上面黎serve, d菜已经seasoning左所以食完串烧再食菜可以减少d油腻感😊好多串烧都好好味但我本人特别喜欢之前结婚约朋友出黎派帖兼聚旧,拣左呢间系铜锣湾新开既日本居酒屋试下,间餐厅系顶楼,仲有个露台,好宽敞,可以坐低睇日落夜景叹杯酒,感觉好正餐厅装潢好简单好干净,好钟意木系design❤️,𫄱上既木板menu全部都系用日文写,好有心思,好地道:)我地叫左好多唔同款既串烧同小食,最特别系d串烧会摆系d椰菜上面黎serve, d菜已经seasoning左所以食完串烧再食菜可以减少d油腻感😊好多串烧都好好味但我本人特别喜欢食烧鸡皮,鳗鱼同牛舌😋😋😋食烧鸡皮,鳗鱼同牛舌😋😋😋其实试左好多款都好好味😋除左串烧仲有其
食烧鸡皮,鳗鱼同牛舌😋😋😋
我极力推介呢间居酒屋,价钱合理绝对会再encore👍👍👍👍👍👍👍