朋友口中经常听到「臭臭锅」呢三个字,原来系台式火锅!餐厅开左应该有年多,但甘为食嘅我仲未食过😂😂😂今日放工终于同同事黎左! 星期一晚7点多,未算太多人,walk in 去都仍有位!餐厅面积都好大,座位都好阔落,打边炉最紧要坐得坐得舒服!加分👍🏻锅品Menu都几得意,用得意小画工去设计,愈睇愈想食😝1-9号锅品佳丽......食边款好呢😝!?最后我选择你 8号「黑麻油鸡锅」佳丽当8号佳丽「黑麻油鸡锅」送到我面前......哗!好香,比平时食到既麻油鸡更香! 用了唔会好孤寒,黑麻油分量十足!个人觉得有啲似韩式部队锅咁咩料都有啲,但系呢个臭臭锅里面嘅就系台湾嘅小食例如血米糕!另外,我再加左个甜不辣!但其实咁大兜嘅火锅一个女仔真系食唔晒!!!好彩有朋友仔在帮我食啲!听闻麻辣臭豆腐好好食,试试都好! 麻辣臭豆腐有惊喜,冇想像中咁臭,而且辣卤水味十足,再点啲辣粉, 特别惹味! 最后食左3旧😂😂😂大大旧 朋友唔食得辣既就食冇辣粉个边🤤跟餐加钱, 好似加7-15蚊叫左 芒果冰沙! 好解暑😝饮唔哂都方便外带! 饮完透心凉!下次可以再黎! 一时朋友两三个食饭,大家口味可能未必一样,一人一锅就最方便!

当8号佳丽「黑麻油鸡锅」送到我面前......
听闻麻辣臭豆腐好好食,试试都好!
大大旧 朋友唔食得辣既就食冇辣粉个边🤤
2018-06-04