2023-09-07
元朗的日式餐厅❤️❤️一入店有两位服务好好的年青人,佢哋嘅服务拍得住酒店嘅质素,非常友善非常亲切❤️❤️我一共叫了几个食物❤️❤️❤️蓝蝶花佛手柑熊茶:味道有少少红茶味好香好清新仲会有好浓烈嘅花香嘅气味❤️绿茶鲜奶熊脆脆:呢一杯系好香嘅抹茶味配搭牛奶嘅鲜味这样嘅配搭令人有一种好季节嘅感觉❤️❤️a5和牛海胆芝士牛角包:呢个锦丰盛牛角包都系第一次食海胆嘅鲜味逗留喺口康度,阵阵散发❤️和牛好有口感❤️100分。炸葱吞拿鱼蓉卷:炸葱好好食㗎佢令到呢成个手卷个孙未提高咗配搭吞拿鱼嘅油份,两者互相做辉映❤️石烧厚切和牛:上到枱嘅时候和牛系五成熟,第一啖食落去和牛嘅血味好出,慢慢一路食落去,和牛去到七成熟,油脂嘅味道就提高咗好多,和牛真系入口溶化,如雪过一般降下❤️呢度呢有生蚝做紧买一送一,我一共嗌咗两款,有四只❤️一个爽口点,一只cream 啲❤️
我一共叫了几个食物❤️❤️❤️