2009-11-15 23 浏览
推门入舖,那门柄已非常吸引,系一个仿古铜色的发蛋器,店内也有其他同色的摆设,好有自己image。虽然cup cake比较似招牌出品,但因各样东西价钱都唔平,所以我都系选择左食味最吸引的香蕉tart$28:tart皮好硬,好似食饼咁。馅又少,所以就算如何真材实料的香蕉果肉吉士,味道都比饼皮盖过!咁贵食个tart皮,真系唔抵!买走的Brownie明明睇到价钱牌系$15,但total收左我$46,即$46-$28=$18!!!!??总之贵啦!不过佢卖相与平时方形一砖砖唔同,好似一牌格格朱古力中的一格(可恨我心急食,没影低)。的确好好食!!!!唔干唔黐牙(店员说,系刚刚今日做好的关系吧),不过真系好好食,朱古力又香,又多榛子中和甜味。除左件Brownie,件tart的失势,令我对佢其他cake,没有再试之感。
推门入舖,那门柄已非常吸引,系一个仿古铜色的发蛋器
,店内也有其他同色的摆设,好有自己image。
)。的确好好食
除左件Brownie,件tart的失势
,令我对佢其他cake,没有再试之感。
铜色铁塔
香蕉tart