2022-08-15
大角咀有一间精致中菜,一于同朋友一齐嚟食个饭!里面贴满左总厨宝哥嘅相片同埋唔同嘅合照,亦都有好多唔同嘅电视或报章杂志推介,相当厉害。海底椰青红萝卜粟米汤味道清新清甜,冇味精,清热气!云彩海参汁千层脆相当特别,三角形嘅形状,响铃口感,而且佢个海参汁味道咸香独特,提升鲜味。秘制回味脆皮牛肋骨超级好食!牛肋骨D肉真系全部片晒出嚟,厚薄平均,外皮香脆,里面咸香入味,仲配搭芝麻,葱花等,香味突出。浓汤鸡煲翅(六两)就有好大窝!里面真材实料嘅鸡煲翅,鸡都有成大半只,最紧要就系有好多翅,整体非常补充骨胶原。花香奶茶/花香冻柠檬茶都系令人值得试同埋令我有啲上瘾!因为平时奶茶同冻柠茶好少有花香,佢加入呢种花香成分,仲有清热气功效,建议可以饮咗之后先至笃柠檬。另外午市餐牌
海底椰青红萝卜粟米汤味道清新清甜,冇味精,清热气!
另外午市餐牌