5天前
人均消费:$300推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️今日平安夜同朋友约咗打边炉,一直都想试吓呢间网红店。所以就趁有机会去会一会六哥😂我哋叫咗个三号餐,无限时可以坐到收工,但留意last order系2330!!1)八品刺身🐠刺身新鲜,有齐三文鱼北寄贝。做开胃菜都唔错,切得几厚身😋。食鸡煲送埋刺身,呢个卖点几好✨2)避风塘海鲜山🦀避风塘味够浓,好香口。唯独海鲜唔太新鲜,有蟹同虾,感觉一般股😆。但胜在味道够,都俾我哋清哂。3)牛颈脊🥩肉质正常同有牛味,冇好大阵既雪味。油花位够,唔会太韧咬唔到😋。我哋都encore左几碟。4)Wasabi 一口牛🐮六哥名菜,本身以为好伏,但原来有惊喜😍。用食鸡煲嘅鸡煲酱生啫牛肉,味道好浓仲有啲Wasabi味,估唔到夹得咁好😱其实仲有一个羊腩煲同海鲜蒸锅冇影,有兴趣可以自己去试吓👦🏻。埋单$300几一个有咁多嘢食,性价比都ok!*有加一*五六日同公众假期一个人额外收$10#foodiehk #foodie #喜聚鸡煲 #旺角 #旺角美食 #旺角友 #香港 #香港美食 #boyyyfoodie
推荐指数:⭐️⭐️⭐️⭐️
1)八品刺身🐠