📍铜锣湾📍丧食麻辣串串香🌶Lunch 时段最平💰全单‼️🔺六折🔺平均$2/枝😏超抵食😍呢排好似好多人都兴翻大陆食串串香,咁我就揾下香港有无,唔洗特登翻大陆🙈今次就谂住试下呢间,叫咗个鸳鸯锅💕个汤底分别系麻辣同酸菜🌶个鸡煲都几有惊喜,俾我想像中啲鸡肉好嫩🤓🤓都唔算好辣,啲staff仲会系您面前帮您炒起佢,好有镬气🍳讲翻啲串串,最钟意就系个小郡肝😍😍其实啫系鸡肾,食落好爽口🤩有少少辣,真系可以丧啪好多粒😏㊙️小Tips🔖其实lunch嚟食,会抵食好多💰正价就around $75/100g,大约20枝,但依家Lunch 全单六折💯‼️折咗$45左右,除翻开只系$2.25/枝🤤‼️如果唔食串串仲有其他海鲜同牛肉可以打边炉😻食到最尾仲有个红糖冰粉🍧之前都未食过,食落口感系滑溜溜,凉浸浸,甜甜地咁,好解辣❤️

今次就谂住试下呢间,叫咗个鸳鸯锅💕个汤底分别系麻辣同酸菜🌶