餐厅: 岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (將軍澳中心)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2021-12-14 456 浏览
唔知大家多唔多行将军澳至调景岭嘅海旁🌅 平时都有好多人跑步、饭后散步、放狗或者踩单车🚴‍♀️ 有日想静静地看下海思考下人生所以去咗呢头附近😌Menu:1️⃣ 278g肉眼扒(1g = $0.56)我都系第一次见有餐厅会系即时喺我面前切块生肉,然后再拎入厨房去煎🍖 因为当刻比较饿,所以加左$28转套餐,其实可以系下列任选三款:🍚白饭 ✔️🍲味增汤🥗沙律🍦雪糕 ✔️🧋饮品🥚温泉蛋 ✔️不过其实厨房都系轻轻将块肉眼扒嘅四面煎一煎香,然后就放上热辣辣嘅岩盘度上碟😛🔥 至于想食半生熟牛肉嘅人,就可以系岩盘切开之后立马放上细碟🤣 而我因为惯咗食熟𠮶啲嘅牛肉,所以切开之后,都将牛肉放喺岩盘上面煎耐多一丁点时间⏲ 不过,经验所得,都系半生熟嘅肉眼比较好食☺️ 因为我煎至全熟之后,肉质就有点鞋,要咀嚼多几下🙊 食落配上洋葱汁,好惹味🤤 我仲好贪心咁将只温泉蛋放咗喺白饭上面,捞埋一齐食更正😍系将军澳中心见到咁光嘅铺头就系佢啦🙈

Menu:

1️⃣ 278g肉眼扒(1g = $0.56)

🍚白饭 ✔️
🍲味增汤
🥗沙律
🍦雪糕 ✔️
🧋饮品
🥚温泉蛋 ✔️

至于想食半生熟牛肉嘅人,就可以系岩盘切开之后立马放上细碟🤣

系将军澳中心见到咁光嘅铺头就系佢啦🙈
2021-12-07