餐厅: 丸作食茶 (村南道)
资讯:

2019-05-12 41 浏览
大围踏单车日,一出地铁火车站大太阳到呢,热!一条马路对面有手摇品饮同野食,我地就买杯拎上去食d野先出发。佢有个人气榜,第一次饮就跟大家风。另外仲有其他选择,有得加减糖同冰。丸仨醇奶茶 $30白玉珍珠黄金色同奶茶融合一齐,白珍珠大家有见过可能都唔会觉得好特别咩?但佢真系好弹牙有咬感之外,仲唔会好似包住糖膜好甜咁。焦糖珍珠唔甜,但你会吸到佢既香浓。同奶茶夹哂。奶茶劲香浓,菜底厚。仙人掌珍珠少草甜,每一粒香香地,但唔系死甜or药水。自己店整正d!之前见过佢既分店系会有人专企整,今日可能早嚟见证唔到!黑糖珍珠黑糖奶茶 $33同行朋友饮过鲜奶个只话正,但今日早起就跟我叫奶茶,哈哈!黑糖珍珠比其他珍珠甜少少,但有口感烟韧有弹性!黑糖加奶茶有化学作用,有少少炭烧味,饮落好滑口。平日学生有得减两蚊,宵夜就有88折。佢系地铁火车站外面真系大诱惑。

佢有个人气榜,第一次饮就跟大家风。

另外仲有其他选择,有得加减糖同冰。

丸仨醇奶茶 $30

白玉珍珠

焦糖珍珠
唔甜,但你会吸到佢既香浓。同奶茶夹哂。奶茶劲香浓,菜底厚。

仙人掌珍珠
少草甜,每一粒香香地,但唔系死甜or药水。自己店整正d!

之前见过佢既分店系会有人专企整,今日可能早嚟见证唔到!

黑糖珍珠黑糖奶茶 $33

黑糖加奶茶有化学作用,有少少炭烧味,饮落好滑口。

外卖自取
午餐