2022-07-20
喵喵喵 又到中午热辣辣嘅日子啦 😿因为喵喵我呢排啲客人都系LCK 度 ,所以就黎到LCK 黎下有咩好食啦喵喵! 😼 系我喵喵烦脑咁点先可以食到间好食嘅餐厅嘅时候 !竟然俾我嘅喵喵鼻仔 闻到方圆几里 有啲阵阵香味 散发紧出黎 !😻如是者 我跟住啲香味行 ,行下行下 发现 原来啲香味系呢间叫饮食男女嘅餐厅传出黎嘅!即刻入去呢间饮食男女 !系门口已经感受度呢度多客 ,可能因为呢位大部份都系写字楼嘅关系 ~等咗大约 3分钟就已经有位俾我入去 唐员都好有礼貌咁 安排我去住卡位度 再黎打开个MENU 睇睇有咩食 !即刻叫到有个叫 西冷牛扒拼炸虾配黑椒汁 !我喵喵星人 最钟意就系食牛扒啦 喵喵 !😽如是者 我再叫埋多杯冻奶茶 做配角!好快 饮食男女就已经上咗菜俾我呢只肚仔饿都爆嘅喵喵 !唔得啦 我忍唔住啦 即刻咬啖个牛扒先!😻哗哗喵喵喵! 好好食啊喵 !佢啲牛扒每一个部分都好肉嫩 !唔会好似出面啲牛扒 咬唔到 !而要配埋佢餐厅特制嘅黑椒汁 !即刻令到我呢只喵喵 食欲大增啊!系呢唔洗 10 分钟嘅时间 我已经食晒食个牛扒餐啦而我同行嘅喵喵2 号 就选择咗 香煎鸡扒拼珍宝肠配蒜茸汁唔错唔错 佢啲鸡扒汁同
因为喵喵我呢排啲客人都系LCK 度 ,
所以就黎到LCK 黎下有咩好食啦喵喵! 😼
系我喵喵烦脑咁点先可以食到间好食嘅餐厅嘅时候 !
即刻入去呢间饮食男女 !
等咗大约 3分钟就已经有位俾我入去
唐员都好有礼貌咁 安排我去住卡位度
再黎打开个MENU 睇睇有咩食 !
即刻叫到有个叫 西冷牛扒拼炸虾配黑椒汁 !
我喵喵星人 最钟意就系食牛扒啦 喵喵 !😽
如是者 我再叫埋多杯冻奶茶 做配角!
好快 饮食男女就已经上咗菜俾我呢只肚仔饿都爆嘅喵喵 !
唔得啦 我忍唔住啦 即刻咬啖个牛扒先!😻
哗哗喵喵喵! 好好食啊喵 !佢啲牛扒每一个部分都好肉嫩 !
唔会好似出面啲牛扒 咬唔到 !
系呢唔洗 10 分钟嘅时间 我已经食晒食个牛扒餐啦
而我同行嘅喵喵2 号 就选择咗 香煎鸡扒拼珍宝肠配蒜茸汁
唔错唔错 佢啲鸡扒汁同珍宝肠都好夹 !
而我紧系乘机偷埋佢条肠仔食啦!
同时佢啲鸡扒口感都OK ! 而份量都啱啱好 !
呢间饮食男女咁好食 系荔枝角翻工嘅你
唔系唔过嚟食啊嘛 !