2023-12-06
试完omakase🍣,即刻喺好姊妹群组分享,book到位的话希望下次会再同好姊妹黎食。首先,餐厅装饰好靓好有特式,而且卫生程度仲要系超级满意!💯今次拣左《樱》🌸📌安康鱼肝+鳕鱼白子酸汁啫喱+静冈高糖蕃茄卖相非常精致,鳕鱼白子酸汁啫喱弹牙有嚼劲,安康鱼肝散发出浓郁海鲜香气。静冈高糖蕃茄甜甜带少少酸,开胃又爽口,系一道不容错过嘅美食💃🏻📌 香箱蟹系好丰富既菜式,系一只包罗万有既蟹😋有蟹膏,蟹籽,蟹肉 ,再配蟹醋啫喱,完全系舌尖上嘅享受!有齐奶滑、弹牙、爽甜同微酸既口感,不能忘记咁丰富同多层次既感觉!📌 小肌+白板昆布小肌口感滑顺,白板昆布带来清爽口感,爽而不腻。带好香醋味既饭,令人再三回味🥹📌 白虾+竹炭盐白虾鲜味十足,肉质爽口弹牙,加上竹炭盐,带有阵阵嘅咸味,将白虾嘅鲜味再提升到另一层次,果然系有料既师傅👍🏻
卖相非常精致,鳕鱼白子酸汁啫喱弹牙有嚼劲,安康鱼肝散发出浓郁海鲜香气。静冈高糖蕃茄甜甜带少少酸,开胃又爽口,系一道不容错过嘅美食💃🏻 📌 香箱蟹
系好丰富既菜式,系一只包罗万有既蟹😋有蟹膏,蟹籽,蟹肉 ,再配蟹醋啫喱,完全系舌尖上嘅享受!有齐奶滑、弹牙、爽甜同微酸既口感,不能忘记咁丰富同多层次既感觉! 📌 小肌+白板昆布
小肌口感滑顺,白板昆布带来清爽口感,爽而不腻。带好香醋味既饭,令人再三回味🥹 📌 白虾+竹炭盐