2022-11-06
你有无试过喺茶记食All day breakfast?我试过真系试过!第一次应该系喺已经结业嘅兄弟帮,食左个$70港式All day Breakfast 饱到上心口,估唔到今次$52就可以再试一次!我之前食开一日三餐最钟意就系叫佢哋嘅常餐,佢哋个葱油鸡扒捞公仔面真系好邪恶好好味🫣今次我隔离𠮶个叫左我个招牌菜我唯有试新野,一于挑战吓港式All day。一打开真系被佢吓亲,两块吉列鱼柳加埋应该有半块手掌咁大,仲有薯饼、茄汁豆、蛋同埋一大块牛油多士!有食过一日三餐嘅人都知道佢哋块多士真系好好味,味道系可以媲美10几蚊块嘅高级面包水平🥹🥹成个餐除咗份量大,味道亦都唔错👍🏻唯一美中不足就系块薯饼同啲茄汁豆放埋一齐😢😢😢对薯饼好有要求嘅我表示伤心最后最后记得要试佢哋嘅冻柠茶,唔钟意饮甜野嘅我都会乖乖地放低$3🙌🏻
成个餐除咗份量大,味道亦都唔错👍🏻
唯一美中不足就系块薯饼同啲茄汁豆放埋一齐😢😢😢
对薯饼好有要求嘅我表示伤心